Over de trainingen

Mindfulness voor kinderen

 Over de trainingen


❈ Wat?

Een mindfulness training voor kinderen bestaat uit 8 opéénvolgende wekelijkse bijéénkomsten. Het is belangrijk dat de kinderen in tussentijd thuis ook oefenen. Er wordt een werkboekje voorzien waarmee de kinderen thuis aan de slag kunnen. Ook de ouders worden betrokken bij de training. Het is belangrijk dat u uw kind thuis helpt met oefenen en dat u betrokken bent bij het trainingsproces van uw kind. Als ouder krijgt u ook een werkboekje dat u hierin zal ondersteunen.

❈Voor wie?

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Wanneer?

Momenteel zijn er geen trainingen gepland. Laat gerust van je horen als je interesse hebt dan laat ik iets weten wanneer er een nieuwe training start.

❈ Waar?

PLOEF, Bonaventurestraat 100, 1090 Jette

1652 Alsemberg

Benodigdheden?

Iedereen brengt een kussen mee om op te zitten en een beker om uit te drinken. Thee, water of fruitsap en een koekje worden voorzien door de trainer. 

Werkboekjes voor kinderen en ouders worden ter beschikking gesteld door de trainer. 

De CD 'Mindfulness voor je kids' van David Dewulf dient worden aangekocht (of uitgeleend in de bib), want de kinderen gaan thuis aan de slag met de oefeningen van op de CD.


 ❈ Prijs?

160 euro voor de 8-weken-training, inclusief werkmapje voor de kinderen en werkmapje voor de ouders.

Informeer zeker bij je ziekenfonds voor eventuele terugbetaling: de meeste ziekefondsen komen tussen in de kosten voor een mindfulness training of een consult bij een erkend psycholoog, maar de voorwaarden zijn voor elk ziekenfonds anders.

CD 'Mindfulness voor je kids' van David Dewulf is zelf aan te kopen.


❈ Inschrijven?

Vooraf inschrijven is verplicht. Stuur me een maitje (mieke_beckwe@hotmail.com), en ik bezorg je alle nodige informatie om de inschrijving in orde te brengen. 

Mindfulness voor kinderen

©2018 mindfulness voor kinderen in Jette
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin